more or less

jag räknar ner... nu är det två dagar kvar sen SEN ska jag äntligen få gå till naprapaten...lätt värt pengarna för den lilla stunden =) och inte speciellt dyrt.. men vilket som för som sagt det är sååå sjukligt värt de... och så åkte man på o jobba imorn :/ kul men hur ska de gå med ryggen :/

Kan knappt fatta att det är sant.. poletten har inte riktigt ramlat ner än.. men mycket riktigt så är det iaf så att ja om ett par dagar så sitter man i Thailand :D wiiiiieeeeeeeee ....... de ska bli sjukligt kul.. ser ja verkligen fram emot men nervositeten börjar dock stiga :P haha....har börjat värma upp lite i solariet så man inte kommer ner som en alvedon =) ja lite spänt är det men bara till det positiva :)



Går fortfarande och väntar på att få komma igång och plugga... vad fan är det här... hur länge ska man behöva sitta hemma och glo..lite less ja är på de nu alltså... men imorgon ska ja som sagt åka och jobba och det ska faktiskt bli kul och skönt om inte annat... nej nu ska ja knalla ner till tvättstugan som väntar!



XX Antal mail :D:D



Uppfinnar-jocke!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0